19 juli 2024
Thumbnail voor Dit zijn alle sprekers op het ANVR-congres in Oman

Dit zijn alle sprekers op het ANVR-congres in Oman

De ANVR heeft alle sprekers voor het komende congres in Oman bekendgemaakt. “Het is een mooi sprekerspalet geworden. De sprekers zullen ook dit jaar weer voor verrassende inzichten en inspirerende momenten zorgen.”

Het komende congres van de ANVR in Oman kent een grote variëteit aan sprekers. De dagvoorzitter van het congres is Esmeralda van Boon. Verder kunnen de bezoekers rekenen op een wake-up call van Fountainheads Wim en Jan-Henk en een bijdrage van Marc van Deursen (CEO & Founder Prijsvrij Vakanties & D-reizen), Carlo Weijer (General Manager EAISI, Eindhoven AI Systems Institute), Arjen van Hijum (columnist), Cantal Bakker (Director Pikalabikes), Diane Nijs (professor Imagineering), Jolien Giovinazzo & Stijn van Son (winnaars Travel Challenge), Joshua van Eijndhoven (Oprichter en CEO van Voja Travel), Nienke Bloem (Customer Experience Speaker & Educator) en Max van den Burg (Cabaretier & Acteur).

Voor de twijfelaars heeft Hanita van der Meer van de ANVR een goede tip. “Stream de nieuwe ‘Wie is de Mol?’. De eerste afleveringen spelen zich af in Muscat en omgeving, waarbij we al een mooi inkijkje krijgen in verschillende congreslocaties waar de deelnemers van het ANVR congres in november ook rond zullen lopen. Je ziet en hoort de deelnemers ook zeggen dat ze onder de indruk zijn van dit bijzondere land.” Voor degene die al ingeschreven zijn is het ook leuk om te kijken, vertelt Van der Meer. “Om alvast in de stemming te komen. Vanaf nu is ook de deelnemerslijst zichtbaar op de congreswebsite waardoor iedereen kan zien wie er meegaan. We hopen dat mensen ook nog een foto gaan toevoegen aan hun profiel zodat je direct een gezicht bij een naam kunt zien. Dat netwerkt net even wat makkelijker.”