8 september 2024
Thumbnail voor Dolce Deluxe Travel: Ervaring en liefde omgezet in een prachtig maatwerkproduct

Dolce Deluxe Travel: Ervaring en liefde omgezet in een prachtig maatwerkproduct

SCHIPHOL - Buiten hun liefde voor Afrika en Latijns-Amerika zijn Mirjam Bruinvelds (Africa Feeling) en Mariska van Vliet (Latin Travel) altijd dol geweest op de heerlijkheden van Zuid-Europa. Om die reden bundelden zij hun krachten in een nieuwe reisorganisatie: Dolce Deluxe Travel. In gesprek met Reisbizz Magazine vertellen de dames over hun aanbod.


Wat maakt Dolce Deluxe Travel zo uniek?
“Dolce Deluxe Travel biedt de meer onontdekte bestemmingen van Zuid-Europa aan. Wij stellen rondreizen op maat samen met verblijf in bijzondere accommodaties, lekker eten, fraaie locaties, leuke activiteiten en persoonlijke service. In het kort zijn dat dé kenmerken van een maatwerkreis van Dolce Deluxe Travel.

Daarnaast is Dolce Deluxe Travel uniek omdat het een samensmelting is van de touroperators Africa Feeling en Latin Travel. Wij zijn dol op de heerlijkheden van Zuid-Europa. Het genieten van het leven onder de Italiaanse of Portugese zon, het fantastische eten met heerlijke wijnen, het samen zijn met iedereen die ons lief is. We merkten dat reisagenten op zoek waren naar een soortgelijk aanbod en service die wij op de andere continenten aanbieden, maar dat op bestemmingen als de Azoren en Sicilië niet goed konden vinden. Het was dan ook een logische stap om onze ervaring en liefde om te zetten in een prachtig maatwerkproduct.”

Wat is de trend op het moment?
“Azoren is hot op het moment, maar dan wel kleinschalige accommodaties en die bieden wij gelukkig aan. Er zijn daar nog voldoende authentieke hotels, maar ook veel boetiekhotels en moderne quintas. De perfecte combinatie van authenticiteit en overweldigende natuur; het is niet voor niets het Hawaii van Europa.”

Wil je meer weten over het aanbod van Dolce Deluxe Travel en wat hun top 5 in accommodaties is? Lees dan het hele interview in de Couleur Locale Special van Reisbizz Magazine.