12 mei 2024
Thumbnail voor Eerste live event Travel Counsellors in Hard Rock Hotel Amsterdam American

Eerste live event Travel Counsellors in Hard Rock Hotel Amsterdam American

AMSTERDAM - In het Hard Rock hotel Amsterdam American vond vandaag het eerste live event plaats van Travel Counsellors. 25 van de 43 aangesloten reisagenten die in 2020, 2021 en 2022 zijn gestart, konden elkaar eindelijk voor het eerst live ontmoeten. Reisbizz was erbij op uitnodiging van Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors.


Het allereerste idee wat bij van Eijk opkwam tijdens de lockdown, was wachten op het moment om dit te doen. “De meeste reisagenten kennen elkaar voornamelijk via digitaal contact. Tijdens deze informele middag willen we elkaar vooral beter leren kennen. Persoonlijk wil ik in het bijzonder mijn waardering uitspreken, dat deze groep tijdens crisistijd, de stoute schoenen heeft aangetrokken en voor ons heeft gekozen.”

Warme club
Travel Counsellor, Koen Evers uit Eindhoven is in mei 2021 gestart. “Gek genoeg was het juist fijn om tijdens crisistijd te starten. Zo was er voor mij meer gelegenheid om er rustig in te komen. Nu merk ik wel dat het losgaat. Klanten weten me al goed te vinden, ze hebben budget doordat ze goed hebben kunnen sparen.” Op de vraag hoe het Koen bevalt in de voor hem nieuwe branche, antwoordt hij: “Het voelt vanaf het begin als een warme club. Daarbij is het een branche waarin veel vrouwen werkzaam zijn. Welkom in de vrouwenwereld, die allemaal goed voor elkaar willen zorgen (lacht).

 

Live ontmoeting
Travel Counsellors Joyce Freriks uit Beuningen en Lianne Jonker uit Groningen konden elkaar ook eindelijk in de armen vallen. De twee zijn samen in dezelfde groep gestart in november 2021 en kennen elkaar alleen via de digitale weg. Ook zij hebben de training online moeten doen. Joyce: “Nu we elkaar voor het eerst live ontmoeten lijkt het of we elkaar al heel lang kennen.”

Alles draait om muziek
Ook Claire van Campen, General Manager van het Hardrock hotel American, heette de groep van harte welkom. In een korte presentatie vertelde ze over de geschiedenis van het keten. Dat alles om muziek draait in het hotel en dit was goed terug te zien aan alle rekwisieten. Aan de ene wand hangt de gitaar van de muzikant van Halen en aan de andere hangt een jurk van zangeres Aretha Franklin.

 


Na een rondleiding door het hotel, volgde er een presentatie gegeven door Eveline de Waal van LivetoTravel. Vervolgens een Q&A door Fred van Eijk en Milka van Dam, General Manager van Travel Counsellors. Met een gezellige borrel werd dit eerste event afgesloten.