7 september 2024
Thumbnail voor Eerste winnaars van USA Discovery Program van Brand USA bekend

Eerste winnaars van USA Discovery Program van Brand USA bekend

SCHIPHOL - De eerste winnaars van het USA Discovery Program van Brand USA zijn bekend. Vivian Heugen en Marcella Profita mochten in juni en juli een mooie prijs in ontvangst nemen na het volgen van het programma.


Wil jij ook kans maken op zo’n mooie prijs én alles leren over de Verenigde Staten? Meld jezelf dan aan bij het USA Discovery Program van Brand USA. Deze innovatieve en interactieve onlinetraining, gemaakt en beheerd door het toerisme bureau, biedt USA-verkoopspecialisten de kennis en vaardigheden die volgens hen nodig zijn om reizen naar de VS effectiever aan klanten te verkopen.

Voor de maand juni mocht Vivian Heugen van Personal Touch Travel zich de gelukkige winnaar van het programma noemen. Zij won een Apple iPad. Marcella Profita van Travel Trend sleepte na het volgen van het programma de winst binnen in juli en kreeg een Apple Watch cadeau.

Geef je kennis een boost
De site van Brand USA behandelt de diverse bestemmingen, van staten tot regio’s, en belevenissen die beschikbaar zijn in de VS. “Naast een uitgebreid trainingsprogramma is het ook een handige online referentie voor wanneer je in gesprek bent met klanten. Er zijn verschillende zogenoemde badges te behalen. De bestemming Amerika leent zich natuurlijk perfect om een korte, effectieve training te verzorgen. Je kunt dus in korte tijd je kennis een boost geven en geheel naar eigen wens en tijd de trainingen volgen”, legt het toerisme bureau uit.

Apple Watch of iPad
Naast de opgebouwde kennis heeft Brand USA speciaal voor Reisbizz een leuke actie. In de periode van juni tot en met november maak je kans op het winnen van een Apple Watch of iPad. “Met een Apple Watch kun je altijd in contact blijven met je klanten, waar je ook bent of wat je ook aan het doen bent. Dat geldt natuurlijk ook voor een iPad met als aanvulling dat je heel handig je reisvoorstel, presentatie of inspirerende video mee kunt nemen naar je klanten. En uiteraard mag je zelf een kleur kiezen wanneer je gewonnen hebt!”, maakt Brand USA bekend.

Om kans te maken, dien je per maand minimaal vijf nieuwe badges te behalen in het USA Discovery Program. Meld je dus snel aan op usadiscoveryprogram.com.

Wil je meer weten over Brand USA, ga dan naar visittheusa.com/traveltrade