12 mei 2024
Thumbnail voor EURAM lanceert Winnaarsreis naar Catalonië samen met de Reisbizz Society

EURAM lanceert Winnaarsreis naar Catalonië samen met de Reisbizz Society

LEUVEN - De Winnaarsreis van EURAM keert na drie jaar afwezigheid weer terug. Dit maal gaat de reis naar Catalonië. Alle Nederlandse reisprofessionals kunnen deelnemen aan de wedstrijd waarbij een aantal vragen beantwoord moeten worden en een reisvoorstel gemaakt moet worden via de website van EURAM. Reisbizz is tijdens deze reis aanwezig om verslag te doen van de reis.


Tien gelukkige winnaars gaan samen met EURAM en het Catalaans Verkeersbureau geheel gratis reis maken van vijf dagen. “De winnaars worden echt in de watten gelegd en gaan naar huis met een schat aan nieuwe kennis en mooie ervaringen”, aldus EURAM.

In samenwerking met het Catalaans Verkeersbureau is EURAM een campagne gestart om de Grand Tour van Catalonië onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse reisprofessionals. “Deze nieuwe route is dé rondreis om Catalonië te ontdekken, te verkennen, te beleven, te proeven en ervan te genieten met de auto, in eigen tempo en volgens de persoonlijke voorkeuren van de reiziger.”

Gratis en volledig verzorgd mee op reis
“De Grand Tour van Catalonië’ is opgesplitst in vijf delen, waarvan elk deel in vijf à zeven dagen kan worden afgelegd, of gewoon op je eigen ritme”, zegt Núria Dereymaekers van het Catalaans Verkeersbureau. “We zijn verheugd dat we deze route nu extra onder de aandacht kunnen brengen in samenwerking met EURAM en we kijken er naar uit om een deel van de Grand Tour te laten zien aan de winnaars van deze campagne.”

“Om reisprofessionals op een efficiënte en snelle manier deze route te laten gebruiken op onze website, heeft ons Product Team een nieuwe Voorbeeld Journey gecreëerd: De Grand Tour van Catalonië”, legt Daniëlle Goedkoop van EURAM uit. “Deze Voorbeeld Journey maakt ook onderdeel uit van de twee opdrachten die de reispro’s moeten uitvoeren om kans te maken op deelname aan de Winnaarsreis. Maak snel de eerste opdracht en wie weet reis je, gratis en volledig verzorgd met ons mee in april 2023.”

Wil je kans maken op deze winnaarsreis?
Geef dan de juiste antwoorden op de vragen via deze link van Euram én word gratis lid van de Reisbizz Society op Facebook.