14 juli 2024
Thumbnail voor EURAM ontwikkelt nieuwe website: ‘Maatwerkreizen samenstellen nog nooit zo makkelijk geweest’

EURAM ontwikkelt nieuwe website: ‘Maatwerkreizen samenstellen nog nooit zo makkelijk geweest’

LEUVEN - De afgelopen coronaperiode heeft het complete EURAM team zich ingezet om een splinternieuwe tool voor maatwerkrondreizen te ontwikkelen. “De nieuwe website is niet alleen sneller en visueel aantrekkelijk, maar ook stabieler en overzichtelijker. Het samenstellen van een (rond)reis is nog nooit zo makkelijk geweest”, demonstreert EURAM-vertegenwoordigster Daniëlle Goedkoop tijdens het Reisprof event aan Reisbizz.nl.


De flow van de website is hetzelfde gebleven en er zijn diverse handige functies toegevoegd waardoor reisagenten nog efficiënter reizen kunnen samenstellen en persoonlijke reisvoorstellen/roadbooks kunnen maken, door het toevoegen van bijlagen, eigen foto’s en teksten of een flight tracker.

Zo kunnen er nu meerdere rondreizen in één dossier worden samengesteld, kunnen prijzen gerefreshed worden wanneer de reisagent dat wil, kan in een handomdraai een eigen favoriete productlijst gemaakt worden en kunnen producten heel simpel binnen een stop verschoven worden. Verder zijn er nauwelijks nog prijsverschillen na boeking en zie je bij elk product heldere annuleringsvoorwaarden.

“EURAM Creative Packaging draait nu volledig mee in het Planisto Travel Platform, de moderne reistechnologie die wij zelf hebben ontwikkeld”, stelt Goedkoop, Business Development Manager bij EURAM. “Reisprofessionals hebben nu nog meer mogelijkheden om hun klanten op een snelle en efficiënte wijze te voorzien van een maatwerkreis naar onder andere de USA, Canada, Portugal, Spanje en Italië. Ik vind zelf de mogelijkheid om meerdere routes en producten in één reisvoorstel te zetten een geweldige toevoeging.”

Reisagenten kunnen gewoon met de vertrouwde login blijven werken. Ook zijn alle oude dossiers terug te vinden in de nieuwe website.

Webinars over nieuwe website
Op dinsdag 9 november van 11:30 tot 12:15 en op woensdag 10 november van 20:00 tot 20:45 organiseert EURAM webinars om uitleg te geven over de nieuwe website. Inschrijven voor de webinars kan via een inschrijfformulier van EURAM.