12 mei 2024
Thumbnail voor Euram presenteert Winnaarsreis tijdens succesvolle webinar

Euram presenteert Winnaarsreis tijdens succesvolle webinar

LEUVEN – Vanochtend presenteerden EURAM en het Verkeersbureau van Catalonië tijdens een webinar, de Winnaarsreis die exclusief georganiseerd wordt voor leden van de Reisbizz Society. Tijdens de webinar werden maar liefst 149 reisprofessionals bijgepraat over de historische steden, kustplaatsjes en het binnenland met natuurparken en schilderachtige bergdorpjes.


Om kans te maken om mee te gaan op de Winnaarsreis, die plaats gaat vinden in april 2023, moeten reisagenten eerst een aantal vragen beantwoorden. Daarnaast worden de leden uitgedaagd en moet er een reisvoorstel op maat worden gemaakt op de website van EURAM. Vincent Hekkert (Business Development Director van EURAM) liet tijdens de webinar zien hoe je een de nieuwe Voorbeeld Journey Grand Tour van Catalonië kunt gebruiken en hoe je de tips van Núria Dereymaeker (Catalaans Verkeersbureau) kunt verwerken in een gepersonaliseerd reisvoorstel.

De webinar is hier terug te kijken op YouTube.

Wil je kans maken op deze winnaarsreis?
Geef dan de juiste antwoorden op de vragen via deze link van Euram én word gratis lid van de Reisbizz Society op Facebook