24 juni 2024
Thumbnail voor EURAM voegt Verenigde Arabische Emiraten toe als nieuwe bestemming

EURAM voegt Verenigde Arabische Emiraten toe als nieuwe bestemming

LEUVEN - Zowel op het gebied van techniek als bestemmingen blijft EURAM steeds vernieuwen. Het reisbedrijf voegt de Verenigde Arabische Emiraten toe aan het aanbod van EURAM Creative Packaging. “De EURAM-techniek in combinatie met deze bestemming, die qua vraag en mogelijkheden blijft groeien, zorgt voor een ideale mix.”


Op de site van EURAM vind je een uitgebreid aanbod accomodaties en ervaringen. Van woestijnresorts en glampings tot het exclusieve aanbod van onder andere The Palm, Jumeirah, Downtown, Saadiyat en The Corniche. “De belevingen en extra producten zijn spectaculair. Denk aan Dune bashing, toegang tot Louvre Abu Dhabi, private tours, restaurants, je kunt het allemaal toevoegen aan de Journey van je klanten”, luidt de aankondiging.

Mee-evolueren
Om mee te evolueren heeft EURAM een ‘stays’ feauture ingebouwd in de documenten. “Deze zorgt ervoor dat reisvoorstellen en roadbooks een optimale ervaring blijven bieden aan de reizigers, ook als ze maar voor één bestemming (stop) kiezen. ‘Stays’ is nu live en werkt zowel voor de Emiraten als voor onze andere bestemmingen.”

“Toen ik vlak voor corona de Emiraten bezocht dacht ik meteen: een perfecte EURAM bestemming”, meldt Peter Keijers. “Een uitgebreid aanbod, transparante samenwerkingen en een groot aantal online leveranciers zijn voor EURAM steeds belangrijke punten geweest voor het kiezen van bestemmingen. Ik ben blij met wat ons productteam en onze IT voor de Emiraten hebben gerealiseerd en ben ervan overtuigd dat we hiermee een kwalitatieve bijdrage aan de reisprofessionals leveren.”

The sky is meer dan ooit the limit
Vincent Hekkert is blij dat hij deze bestemming “ein-de-lijk” mag presenteren aan de klanten. “Het toevoegen van de Emiraten is voor EURAM een grote, eerste stap in een nieuwe richting: die van ‘stays’. Met de aangepaste documenten en de prachtige nieuwe content leggen we de lat weer zoveel hoger en daar ben ik apetrots op. The sky is dus meer dan ooit the limit voor het betere à la carte werk. Houd ons in de gaten, want we zijn nog maar net begonnen met het uitbreiden van onze bestemmingen.”