23 mei 2024
Thumbnail voor Feest bij high-end reislabel Collections: ‘Het eerste jaar is voorbij gevlogen!’

Feest bij high-end reislabel Collections: ‘Het eerste jaar is voorbij gevlogen!’

High-end reislabel Collections viert woensdag haar eerste 'verjaardag'. “We zijn trots op het succesvolle debuut van Collections in de reismarkt. Het eerste jaar is voorbij gevlogen!”, laat het team aan Reisbizz weten. Doelen voor het B2B-label zijn er nog genoeg: 'We zetten onze eerste stappen op de Belgische markt.'

Collections werd woensdag precies een jaar geleden opgezet. Met als slogan “Luxury holidays, City Escapes & Incentives” is de focus van het label gericht op het aanbieden van exclusieve reizen, waarbij de nadruk ligt op het verblijven in 'eersteklas accommodaties'.

“Onze reis gaat verder met nieuwe avonturen en groeimogelijkheden”, laat het team van het B2B-reismerk weten. “We breiden ons contractenbestand uit, zetten onze eerste stappen op de Belgische markt en versterken onze banden met ons moederbedrijf, Avila Reizen, om onze dienstverlening verder te verbeteren en uit te breiden.”

Samantha en Sharon laten weten heel trots te zijn op het reismerk. “Het is fijn en leuk om te zien dat steeds meer reisagenten ons weten te vinden. We zijn heel dankbaar voor het vertrouwen en hebben al veel mooie reizen mogen samenstellen en reserveren. Het eerste jaar is voorbij gevlogen!”