14 juli 2024
Thumbnail voor Nieuw winkelconcept TUI nu ook in Roermond

Nieuw winkelconcept TUI nu ook in Roermond

De TUI shop in Roermond is verhuisd naar de Steenweg, "dé winkelstraat van de stad". Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni a.s. wordt de opening van de nieuwe locatie feestelijk gevierd. Het pand is de laatste weken grondig verbouwd en ingericht volgens het nieuwe winkelconcept van TUI. 

Het is een plek geworden waar je, volgens TUI, onder het genot van een kopje koffie inspiratie kunt opdoen voor je volgende vakantie, maar waar je ook in alle privacy een mooie reis kunt laten samenstellen. Esmeralda Heijnens, Retail Regional Manager bij TUI: “Bij TUI blijven we investeren in retail. Ik ben heel enthousiast over de prachtige nieuwe plek van onze shop in Roermond, midden in het centrum van de stad. We willen met al onze shops in Nederland op prominente plekken aanwezig zijn. Het maakt ons heel zichtbaar in het straatbeeld en makkelijk toegankelijk. Deze nieuwe shop in Roermond is daar een goed voorbeeld van. Ik nodig iedereen van harte uit zelf een keer een kijkje te komen nemen.” 

De locatie en inrichting van de shop zijn veranderd, de samenstelling van het team is ongewijzigd. Ook in hun nieuwe werkomgeving staan Eefje, Mandy, Nina en Lisa klaar voor alle reisvragen en persoonlijk reisadvies.