19 juli 2024
Thumbnail voor FTI lanceert agententarieven voor reizen naar Egypte

FTI lanceert agententarieven voor reizen naar Egypte

HOOFDDORP - FTI Reizen organiseert voor reisagenten voor de regio’s El Gouna en Taba Heights in Egypte voor het winterseizoen 2021/22 een exclusieve PEP tegen een speciale prijs. Reisagenten kunnen kiezen uit zes luxe resorts voor een perfecte strandvakantie.


Voor reisagenten die tijdens de wintermaanden van de zon willen genieten kunnen tussen 1 november 2021 en 28 februari 2022 vanaf 279 euro een achtdaags verblijf boeken naar de populaire bestemming Egypte. De vluchten naar Hurghada of Sharm El Sheikh inclusief Rail&Fly, evenals de transfers naar de geselecteerde hotels zijn inbegrepen, afhankelijk van de vluchtdag en de luchthaven.

Bij de boeking kan er zowel bijgeboekt worden voor extra reizigers, zoals kinderen of partners. Reisagenten die zonder reisgezelschap reizen, profiteren bij deze PEP van een single-rate van 449 euro. In El Gouna kunnen reisagenten inchecken bij één van de vijf hotels met verschillende comfort- en verzorgingsmogelijkheden. In Taba Heights verblijven de reizigers in het luxe hotel Strand Beach & Golf Resort.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie en de exacte voorwaarden voor deze PEP vinden op de Service Site. De aanbiedingen zijn per direct geldig en onder voorbehoud van beschikbaarheid. Reisagenten met een directe agentuurovereenkomst met FTI en een eigen Orange Experts Club-nummer komen in aanmerking voor deelname.