24 juni 2024
Thumbnail voor FTI Reizen organiseert weer eerste live evenement: Dubai Quiznight

FTI Reizen organiseert weer eerste live evenement: Dubai Quiznight

HOOFDDORP - Dubai Tourism en FTI Reizen organiseren samen een live Quiznight in het centrum van Utrecht om reisagenten alles te vertellen over Dubai en FTI Reizen. Voor FTI is dit weer het eerste live evenement. “We kunnen niet wachten om jullie weer live te ontmoeten”, aldus FTI.


Op dinsdag 23 november gaat de Quiznight van 19:00 tot 22:00 plaatsvinden in het centrum van Utrecht. De precieze locatie wordt later bekend gemaakt. Deelnemers aan de Quiznight maken naast de nuttige informatie over Dubai ook kans op allerlei prijzen.

Tijdens de Quiznight zal FTI ingaan op verschillende vragen. Wat is de kracht van FTI en wat maakt FTI voor de klant aantrekkelijk om te boeken? Daarnaast zal Dubai Tourism je alles vertellen over de prachtige bestemming Dubai. FTI ziet dat deze bestemming alsmaar blijft aantrekken qua populariteit. Op dit moment behoort Dubai zelfs tot een van de best boekende bestemmingen.

Aanmelden kan t/m 26 oktober door een e-mail te sturen naar [email protected] met jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. FTI bevestigt jouw aanmelding via de mail na de uiterste inschrijfdatum.