23 juli 2024
Thumbnail voor FTI verlengt reisperiode voor veiligheids- en flexibiliteitspakketten

FTI verlengt reisperiode voor veiligheids- en flexibiliteitspakketten

HOOFDDORP - FTI verlengt de reisperiode voor het FLEXPLUS-tarief, de Corona Reisbescherming en de Corona Reisdekking naar 31 oktober 2022. Hiermee wil de reisorganisator met de drie pakketten één doel bereiken: reizen met FTI zo veilig mogelijk maken. Hiermee wordt de afreisperiode voor het eerste optionele pakket verlengd met zes maanden.


Met het FLEXPLUS-tarief krijgen de klanten de mogelijkheid tot twee weken voor vertrek hun reis te annuleren tegen enkel de kosten van het tarief of om te boeken, zonder opgaaf van reden. “Of het nu gaat om de ontwikkelingen in verband met corona of om bijvoorbeeld een onverwachte persoonlijke situatie, met deze optie is de klant vrij om later naar een andere bestemming om te boeken of helemaal niet af te reizen”, vertelt Ralph Schiller, CEO van de FTI Group.

De Corona Reisbescherming is kosteloos inbegrepen bij alle nieuwe boekingen die tot en met 31 oktober 2021 worden gemaakt, tevens met een reisperiode tot en met 31 oktober 2022. Ook hier is de reisperiode verlengd, in dit geval met twaalf maanden. Dit pakket bevat een financiële bescherming in geval van quarantaine ter plaatse wanneer een klant positief test op corona tijdens zijn vakantie.

De Corona Reisdekking van FTI is tot en met 31 oktober 2021 te boeken voor reizen tot en met 31 oktober 2022 voor slechts 9,90 euro per persoon. Samen met partner HanseMerkur dekt FTI de annuleringskosten als een vakantie binnen 72 uur voor vertrek niet door kan gaan vanwege een positieve PCR-test en dus geannuleerd moet worden. Wanneer een vakantie kan worden uitgevoerd zoals geboekt, biedt dit pakket een ongevallendekking ter plaatse tot 25.000 euro, reismedisch advies, informatie en een 24/7 hulplijn tijdens de reis.