8 mei 2024
Thumbnail voor FTI verlengt zomervakantie in Griekenland tot eind november

FTI verlengt zomervakantie in Griekenland tot eind november

HOOFDDORP - Ook dit jaar verlengd FTI het vakantieseizoen op Kreta en Rhodos, waardoor reizigers nu tot 30 november 2021 op vakantie kunnen naar de eilanden. Geselecteerde FTI partnerhotels zullen tot het einde van november geopend blijven. In totaal kunnen gasten kiezen uit een aanbod van bijna twintig hotels, zoals Candia Park Village op Kreta.


Naast het verlengen van het seizoen, maakt de touroperator een vakantie naar de eilanden aantrekkelijker door bij elke boeking die gemaakt wordt tussen 15 september en 15 oktober voor een duur van minimaal één week met een afreisperiode tussen 15 oktober en 15 november 2021 een gratis huurauto toe te voegen voor vijf dagen. “Dit biedt vakantiegangers een geweldige kans om de eilanden in al hun facetten uitgebreid te verkennen”, stelt Halina Strzyzewska, FTI Group Head of Destination Greece & Cyprus. Huurauto’s van categorie A kunnen direct bij het geboekte hotel worden opgehaald en zijn volledig verzekerd.

FTI biedt een breed portofolio op alle Griekse eilanden. Met verschillende non-stop vluchten vanaf Duitsland door luchtvaartmaatschappijen als Condor, Aegean of Corendon Airlines zijn de vakantiebestemmingen Kreta en Rhodos elke dag te bereiken.