1 maart 2024
Thumbnail voor Geen plaats meer voor Chantal Smid-de Vries in doorstart D-reizen

Geen plaats meer voor Chantal Smid-de Vries in doorstart D-reizen

SCHIPHOL – Aan de functie van Chantal Smid-de Vries, voormalig Retailmanager en Communitymanager van de D-rt Groep, wordt geen vervolg gegeven in de doorstart van D-reizen door reisorganisatie Prijsvrij. “Vanaf morgen zit ik officieel zonder werk”, vertelt zij in gesprek met Reisbizz.nl.


Gistermiddag werd Smid op de hoogte gebracht van het nieuws door Marc van Deursen, directeur van Prijsvrij Vakanties. “Ik vind het spijtig dat er zo weinig gecommuniceerd is in de afgelopen twee weken”, gaat Smid verder. “Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid voor de oud-medewerkers van D-reizen over welke reisbureaus straks weer open zullen gaan. Ze verdienen het snel te weten waar ze aan toe zijn.”

Smid lanceerde in het najaar van 2019 met veel succes het community platform Workplace binnen de D-rt Groep. Met haar positiviteit, teamspirit en kwaliteiten om te verbinden, zorgde zij er mede voor dat de saamhorigheid en het familiegevoel weer terugkeerde bij de meer dan 1100 collega’s. “Gisteravond heb ik natuurlijk via een kort berichtje op Workplace mijn voormalige collega’s op de hoogte gebracht van mijn vertrek. De honderden lieve berichtjes die ik daarop heb ontvangen waren hartverwarmend”, sluit Smid af.