5 maart 2024
Thumbnail voor Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor luxe proefvakantie naar Gran Canaria

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor luxe proefvakantie naar Gran Canaria

SCHIPHOL - Organisatoren Corendon en TUI hebben de inschrijving geopend voor de tweede proefvakantie, naar het Spaanse Gran Canaria in mei. In tegenstelling tot bij de eerste proefvakantie, naar Rhodos, mogen reizigers dit keer wel van het hotelterrein af.


De vlucht (uitgevoerd door Corendon) vertrekt op 1 mei naar Gran Canaria. Daar verblijven de proefvakantiegangers een week in het luxe RIU Gran Canaria Resort op basis van all-inclusive. De kosten zijn 799 euro per persoon. Daar is alles bij inbegrepen, inclusief de verplichte coronatesten.

Inschrijven hiervoor kan vanaf nu tot en met woensdag 21 april om 18.00 uur. Omdat er erg veel belangstelling wordt verwacht, maken TUI en Corendon vervolgens een selectie. Daarbij wordt er onder meer gekeken naar een juiste verdeling van leeftijdsgroepen en naar man/vrouw-verhouding.

Wie wordt geselecteerd, krijgt uiterlijk vrijdag 23 april bericht. Aanmelden kan hier (via Corendon) of hier (via TUI).

Update 12:45: Er is gigantisch veel belangstelling voor de proefvakantie naar Gran Canaria. In de eerste twee uur zijn er al 45.000 aanmeldingen binnengekomen. Naar verwachting loopt dat aantal de komende twee dagen nog veel verder op.