13 mei 2024
Thumbnail voor ‘Gold Travel Counsellors’ worden in het zonnetje gezet in Dubai

‘Gold Travel Counsellors’ worden in het zonnetje gezet in Dubai

DEN HAAG - Zeven Nederlandse Travel Counsellors met de felbegeerde ‘gouden status’ genoten eerder deze maand van een trip naar Dubai. Naar aanleiding van de prestaties die zij hebben behaald als ‘gold member’ werden zij samen met hun partners uitgenodigd voor het weekend naar Dubai.


De Travel Counsellors die de status hebben behaald en daarom mee mochten tijdens de reis waren Bianca Brouwer - van der Pels, Chris Hendriks, Caroline van Huigenbos, Elize Breed, Jessica Edelenbos, Saskia Neijsen-Davidson en Suzanne Nagtegaal. Met deze status behoren zij tot de top 10 procent van de 1900 Travel Counsellors wereldwijd met de hoogste omzet en commissie. Samen met General Manager Milka van Dam en Managing Director Fred van Eijk verbleven de zeven Travel Counsellors een geheel verzorgd weekend in het exclusieve Caesars Palace. Ook Gold Travel Counsellors uit Ierland en Engeland waren aanwezig tijdens het weekend.

Tijdens een gala-avond in Hells Kitchen van Gordon Ramsey werden de Travel Counsellors die voor het eerst de gold status hebben bereikt in het zonnetje gezet en ontvingen zij hun ‘Gold-certificaat’. “Een weekend waarin we konden proosten op onze successen en daarnaast tijd hadden om met elkaar te sparren over het managen van een eigen onderneming. Het vieren van dit succes betekende voor mij vooral het vieren van het feit dat ik volledig back in business ben dankzij het onvoorwaardelijke vertrouwen van mijn klanten en de mooiste reizen die ik voor hen mag verzorgen”, laat Gold Travel Counsellor Suzanne Nagtegaal weten.

“Wereldwijd mogen er bijna 210 Travel Counsellors de 'gouden status’ dragen. Het is een geweldige prestatie dat zo'n grote groep van de Nederlanders hier deel van uit maakt. Dit maakt mij ontzettend trots”, voegt Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland en België, toe.