19 juli 2024
Thumbnail voor Het nieuwe Courtyard by Marriott hotel op Curaçao is geopend

Het nieuwe Courtyard by Marriott hotel op Curaçao is geopend

Het nieuwe Courtyard by Marriott hotel in Otrobanda is geopend. Het nieuwe hotel, gelegen aan de Pater Euwensweg, biedt 150 kamers en twee suites. "Een hotel waar gasten zich kunnen onderdompelen in de lokale cultuur en kunnen genieten van de uitzonderlijke service waar Marriott bekend om staat."

Met een personeelsbestand dat voor meer dan 90 procent uit lokale werknemers bestaat, is het hotel klaar om gasten te ontvangen. Het hotel helpt bij de economische ontwikkelingen op het eiland. Courtyard by Marriott Curaçao vertegenwoordigt de perfecte synergie tussen Courtyard's zakelijke ethos en de levendige cultuur van Curaçao. Een hotel waar gasten zich kunnen onderdompelen in de lokale cultuur en kunnen genieten van de uitzonderlijke service waar Marriott bekend om staat. ’’We kunnen niet wachten tot gasten de Courtyard by Marriott-ervaring hier in Curaçao komen beleven’’, aldus Ernst van Zutphen - General Manager van Courtyard by Marriott Curacao.

Courtyard by Marriott Curaçao wordt geëxploiteerd als een franchise van Courtyard by Marriott, is eigendom van CMC Real Estate en wordt beheerd door Highgate. Het hotel zal een plek zijn voor toeristen, maar ook zakelijke reizigers en een hub voor lokale inwoners. 

Als uitbreiding van de uitnodigende openbare ruimtes van het hotel, dient Centro Gastrobar als het centrum van de lobby om sociale connecties en samenwerkingen te bevorderen. Het restaurant met informele setting is de plek waar ook het ontbijt, lunch en diner geserveerd wordt. Het shareable diner menu van Centro is zorgvuldig samengesteld met een verscheidenheid aan wereldgerechten met een eigentijdse lokale twist. In de avond biedt Centro Gastrobar een variëteit aan cocktails, speciale bieren en internationale wijnen om aan het einde van de dag nog even lekker te kunnen genieten met een lokaal programma aan entertainment