19 juli 2024
Thumbnail voor Iberostar host quiz over webinar ‘Canarische eilanden’ met kans op prijzen

Iberostar host quiz over webinar ‘Canarische eilanden’ met kans op prijzen

PALMA DE MALLORCA - Hotelgroep Iberostar heeft naar aanleiding van zijn webinar ‘Canarische Eilanden’ een quiz gepubliceerd waarmee het mogelijk is om verschillende prijzen te winnen. Geïnteresseerden hebben tot woensdag 19 oktober 18:00 de tijd om deel te nemen aan de quiz.


Op 13 oktober hield Iberostar een webinar over de Canarische Eilanden. Om de kennis te testen van de deelnemers staat er een quiz online op Kahoot waarmee je punten kan verdienen. Voor elke 2000 punten die je verdiend kan je 1 ticket winnen voor de Lucky 2022 Iberostar Campagne. Volgens Iberostar is het normaal gesproken makkelijk mogelijk om zo'n 5000 tot 7000 punten te kunnen scoren.

Belangrijke details voor de deelname aan de quiz:

  • Gebruik zeker voor elke activiteit hetzelfde e-mailadres.
  • Gelieve maar 1 keer deel te nemen met hetzelfde e-mailadres.

Lucky 22 campagne
Het meedoen aan de quiz is een van de mogelijkheden om tickets te verzamelen voor de najaarscampagne Lucky 22 van Iberostar. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om overnachtingen te winnen in een van de Iberostar hotels. Op de sheet met regels van de campagne is te lezen op welke manieren je nog meer tickets kan verdienen om zo kans te maken op het winnen van diverse prijzen.