25 juni 2024
Thumbnail voor Kantoorpand TUI Dutch Caribbean bereikt hoog(s)te punt

Kantoorpand TUI Dutch Caribbean bereikt hoog(s)te punt

Vorige week werd op Curaçao letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt bereikt bij de verbouwing van het kantoorpand van TUI aan de Schottegatweg. Het hoogste punt werd bereikt en dat werd traditiegetrouw gevierd met bier voor de bouwvakkers. De Curaçaose minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning was hierbij aanwezig en nam een kijkje bij de werkzaamheden.

Het pand van TUI op Curaçao wordt uitgebreid met een extra verdieping. De werkzaamheden hiervoor zijn in november vorig jaar gestart en zullen naar verwachting een jaar duren. Op de nieuwe, tweede verdieping worden extra werkplekken en een multifunctionele trainingsruimte gerealiseerd. 

Antoin Klein Hofmeijer, Head of TUI Dutch Caribbean: “TUI Curaçao heeft op dit moment zo’n 155 medewerkers in dienst. Daarmee zijn we een grote werkgever op het eiland. We vinden het belangrijk om al deze én nieuwe collega’s een prettige en duurzame werkomgeving te kunnen bieden. Nu en in de toekomst. De bouw van deze extra verdieping biedt ons die mogelijkheid. Ik ben vereerd dat minister Cooper aanwezig was om met ons het bereiken van het hoogste punt te vieren. En het was voor mij als nieuwe Head of TUI Dutch Caribbean meteen een mooie gelegenheid om persoonlijk met hem kennis te maken.”