13 mei 2024
Thumbnail voor Katoesjka Kuppens: Kennis vergaren is belangrijk en laten we de funfactor niet vergeten!

Katoesjka Kuppens: Kennis vergaren is belangrijk en laten we de funfactor niet vergeten!

GORINCHEM - Wauw! Wat zijn we blij met alle aanmeldingen voor ons eerste event! Katoesjka Kuppens-Beukers, zelfstandig reisagent bij de Travelclub meldde zich direct aan. Reden voor Reisbizz.nl om Katoesjka het hemd van het lijf te vragen.


Katoesjka, dank je wel voor je aanmelding. Wat heeft je doen besluiten je direct aan te melden?
“Het sprak mij gelijk aan; wandelschoenen aan, netwerken en kennis delen onder het genot van een stadsbezoek/wandeling. Ik houd ervan.”

Er zijn veel events in deze tijd van het jaar, op basis waarvan kies jij?
“Ja dat klopt. Ik kijk altijd naar de inhoud en locaties en hoeveel tijd het kost. En ja, wij zijn allemaal druk, maar na de 2,5 jaar bikkelen op een andere manier, kies ik vaker voor 'me time'. Dat kan privé zijn, of werk gerelateerd. Ik merk dat veel collega’s maar doorgaan en niets leuks meer doen. Niet doen, je mag er ook zijn. Vergeet dat niet.”

Zijn bijeenkomsten zoals onze kersverse Reisbizz Society extra waardevol als je zelfstandig reisagent bent? Wat haal jij daar voor jezelf uit?
“Ja zeker belangrijk. Kennis delen en vergaren met collega’s is zo waardevol. Nu hebben wij in Midden-Nederland echt een leuke club meiden die ook veel delen, genaamd 'De Veluwe girls'. Maar nieuwe inzichten en gesprekken zijn heel belangrijk voor ons.”

Hoe kunnen we de reisagent van vandaag nog verrassen?
“Leuk zou zijn als jullie deze dagen een soort van inspirator zouden uitnodigen. Een persoon die ons snapt, luistert en tips geeft voor de toekomst. De zelfstandig reisagenten en reisbureaus zijn wat mij betreft een unieke groep ondernemers. Maar zo worden wij niet altijd gezien. Ik ben heel trots op mijn vakgenoten, dat kunnen we best wat vaker laten zien. Leuke interviews tijdens de dag in Gorinchem bijvoorbeeld?”

Wat is voor jou een funfactor?
“Funfactor is creatief met elkaar bezig zijn. Afgelopen week had ik een kookworkshop en ondertussen was je in gesprek met elkaar over hotels en de sales van een hotelketen. Op deze manier deel je de informatie op een leuke ontspannende manier. Want zeg nu zelf, alles draait om de beleving. Ook voor de reisagent!”

Wil je je ook aanmelden voor het eerste Reisbizz Society event? Meld je dan aan via deze link.