17 mei 2024
Thumbnail voor Koken met Takis Panagopoulos: ‘Er moet in de branche meer samengewerkt worden’

Koken met Takis Panagopoulos: ‘Er moet in de branche meer samengewerkt worden’

SCHIPHOL - Voor de rubriek ‘Koken met’ in Reisbizz Magazine schuiven wij bij iemand uit de reisbranche aan tafel om meer te weten te komen over de mens achter de reisprofessional. Voor deze uitgave gingen we op bezoek bij Takis Panagopoulos, eigenaar van Face2Face Travel, en zijn vrouw Paula.


Als 25-jarige Griek verliet Takis zijn land voor de liefde en ging aan de slag in de Nederlandse reisbranche. Zo heeft hij gewerkt voor Star Travel en de Travel Company en vertelt hij in het gesprek over het ontstaan van zijn bedrijf Face2Face Travel. In het magazine deelt Takis zijn visie en komt hij met oplossingen voor de reisindustrie. Zijn vrouw Paula vult aan en vertelt hoe zij de levensloop van haar man heeft ervaren.

Daarnaast vertelt Takis dat de onderlinge verhoudingen, het ondernemerschap en uiteindelijk het rendement en de levensbalans van de ZRA's binnen hun bedrijf een belangrijk onderdeel zijn van hun kernwaarden en deelt hij zijn plannen over hoe ondernemers die bij zijn organisatie zijn aangesloten meer betrokken kunnen worden bij de te stellen doelstellingen.

Wil je meer weten over Takis' ideeën over de reisindustrie en wat zijn plannen zijn voor de toekomst? Lees dan het hele gesprek in het nieuwe Reisbizz Magazine.