14 april 2024
Thumbnail voor Las Vegas verwelkomt eerste cannabis-vriendelijke hotel: The Lexi

Las Vegas verwelkomt eerste cannabis-vriendelijke hotel: The Lexi

LAS VEGAS - Elevation Hotels and Resorts heeft aangekondigd het voormalige Artisan Hotel in Las Vegas om te vormen naar een nieuw cannabis-vriendelijk hotel onder de naam ‘The Lexi’. The Lexi wordt daarmee het eerste hotel in Las Vegas dat cannabis gedoogd.


Het hotel dat zich op slechts enkele minuten van de Las Vegas-strip bevindt, ondergaat een miljoenen kostende renovatie. Het hotel krijgt daarmee nieuwe kamers en suites, waaronder een hele vierde verdieping die volledig cannabis-vriendelijk gaat zijn. Elke kamer krijgt dan ook een speciaal luchtfiltratiesysteem met geavanceerde technologie. Naar verwachting wordt het hotel dit voorjaar geopend.

Hospitality concept
Naast het normaliseren van cannabis richt het hotel zich ook op het creëren van een hospitality concept met een culinair- en cocktailprogramma en poolparty's. Zo wordt The Lexi de thuisbasis van een nieuw Cajun-geïnspireerd steakhouseconcept onder leiding van Executive Chef Jordan Savell, bekene van Hell's Kitchen, seizoen 19.

Nieuw type hotelconcept creëren
The Lexi is het idee van van Alex Rizk, president en CEO van Elevations Hotels and Resorts. Het is niet de eerste keer dat Rizk dit concept toepast. Rizk is ervan overtuigd dat The Lexi gaat uitblinken als het vlaggenschip van de hotelgroep. "Met The Lexi kan het merk Elevations Hotels and Resorts echt laten zien dat we een nieuw type hotelconcept willen creëren dat niet alleen wordt gekenmerkt door onze acceptatie en normalisatie van cannabis in de horeca, maar ook door onze toewijding om historische panden terug te winnen en ze te transformeren voor de hedendaagse reiziger", aldus Rizk.