10 mei 2024
Thumbnail voor Laura Altoonen (TUI Finland): ‘In de zomer naar Lapland is voor mij een no-go’

Laura Altoonen (TUI Finland): ‘In de zomer naar Lapland is voor mij een no-go’

SCHIPHOL - Lapland is voor TUI een belangrijke bestemming. In de wintermaanden vliegt de touroperator van december tot maart met een 737 MAX naar Kittilä en Ivalo. In Reisbizz Magazine vertellen productmanager Djura Brinkman en Laura Altoonen, Communicatie Manager voor TUI Finland, over deze winterse bestemming.


De Finse Laura vertelt in gesprek met Reisbizz Magazine alles over Fins Lapland als winterbestemming. Ze gaat in op haar werk als woordvoerder voor TUI Finland, hoe een sneeuwvakantie in Fins Lapland eruit ziet en welke activiteiten een toerist echt moet doen tijdens een vakantie. Daarnaast vertelt zij over de reden waarom een reis naar Lapland in de zomer voor haar een no-go is.

Djura is productmanager bij de Nederlandse TUI voor onder andere Lapland. In Reisbizz Magazine beschrijft zij haar tips voor een sprookjesachtige reis naar Lapland. Ze vertelt over het hippe dorp Levi waar je mooi kan skiën en over de dorpen die je kan bezoeken vanuit de luchthaven Ivalo, zoals het ongerepte dorp Saariselkä.

Wil je meer tips van de Finse Laura over een vakantie naar Fins Lapland en wil je weten waarom Lapland voor haar in de zomer een no-go is? Of wil je meer weten over wat Laplandexpert Djura adviseert? Lees dan de twee artikelen over de winterbestemming in het Reisbizz Magazine.