23 mei 2024
Thumbnail voor Mathé de Groot organiseert VIP-avond met Chris Zegers: ‘Als waardering voor onze klanten’

Mathé de Groot organiseert VIP-avond met Chris Zegers: ‘Als waardering voor onze klanten’

Het team van TravelXL Reisbureau Mathé de Groot organiseerde dinsdag een VIP-avond voor haar klanten. Bijna 200 mensen kwamen naar de Stoomhal in Wormer om te luisteren naar de vele reisverhalen van 3 op Reis-presentator Chris Zegers. Mathé en zijn team nodigde ook Reisbizz uit voor dit leuke avondje uit.

Mathé verwelkomt alle gasten persoonlijk bij de ingang van de Stoomhal met een hand en grote glimlach. “Welkom, wat fijn dat u bent gekomen.” Onder zijn klanten was grote belangstelling voor de avond. “We nodigden eerst de klanten uit die dit jaar of vorig jaar via ons een reis hebben geboekt. Al snel hadden we 150 aanmeldingen”, vertelt Mathé. Klanten uit de jaren daarvoor vulden de groep aan waardoor er in totaal zo’n 200 mensen aanwezig zijn. Tijdens de - goedverzorgde - avond kunnen klanten voor 20 euro aanwezig zijn, waarbij vooraf, tijdens de pauze én na afloop van het programma een hapje en drankje genuttigd werd.

Vlak voor corona
In het verleden organiseerde het reisbureau vaker zulke VIP-avonden. “De laatste keer was vier jaar geleden, vlak voordat corona uitbrak. Die avond was Ruben Terlou te gast die foto’s liet zien van een vliegveld in China waar de pandemie al was uitgebroken. Niet wetende wat ons te wachten stond”, gaat Mathé verder. “We zijn enorm blij dat we, dankzij onze klanten, eindelijk weer zo’n avond kunnen organiseren.”

En dat wil Mathé met deze avond laten merken, de waardering voor zijn klanten. “Al 23 jaar mogen wij de mooiste reizen samenstellen en dat had zonder hen niet gekund. Met avonden als deze willen we laten zien dat we hen dankbaar zijn en dat wij voor en door onze klanten bestaan. Ook bouw je een band met ze op waar je later weer de vruchten van plukt.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Margo de Groot

Boeiende verhalen
Na een dankwoord van Mathé aan alle gasten die aanwezig zijn, vertelt Chris Zegers vol enthousiasme over de vele reisavonturen die hij beleefde. Van zijn eerste vakantie zonder ouders naar Frankrijk tot zijn ontmoetingen met U2-zanger Bono in Ierland en Donald Trump in Las Vegas. Met zijn boeiende verhalen en grappen tussendoor heeft hij steeds de lachers op zijn hand. Ook als hij na de pauze geen enkele vraag vanuit het publiek kort kan beantwoorden en Mathé vanaf de zijkant gebaart dat de tijd er bijna op zit. Na toch een aantal vragen te hebben beantwoord, sluit Mathé de avond af.

“De reacties zijn heel positief en mensen hebben een leuke avond gehad. En daar doen we het voor: voor onze klanten”, zegt Mathé tot slot.