23 mei 2024
Thumbnail voor Meld je snel aan voor de TUI Experience Trip: Wie is de Mol?

Meld je snel aan voor de TUI Experience Trip: Wie is de Mol?

RIJSWIJK – De Belgische Sales collega’s van reisorganisatie TUI organiseren van 21 tot en met 26 september een bijzondere studiereis naar Duitsland. Deze Experience trip staat in het teken van 'Wie is de Mol?' en speelt zich af op het terrein waar de Belgische variant afgelopen seizoen heeft plaats gevonden: Duitsland.


Als reisagent ga je maar liefst drie plekken ontdekken: Berlijn, Keulen & Bonn. Verder is er voldoende tijd om te genieten van heerlijk eten en drinken, op stadssafari in een iconische Trabant, varen op de machtige Rijn in Keulen, een zoete verrassing tegemoet bij Haribo in Bonn en shoppen.

Ontmasker de Mol
Op verschillende momenten tijdens het programma worden er spannende en ludieke opdrachten gespeeld met als doel: Der Maulwurf (de Mol) te ontmaskeren en kans te maken op de prijzenpot. Een tipje van de sluier wat er in de pot zit: zoete zondes uit Bonn, heerlijke wijn van aan de Rijn, souvenirs van Berlijn tot Keulen, reischeques en zelfs een free stay voor 2 personen in het Dorint Kurfürstendamm Berlin.

Reisagenten kunnen gratis mee op deze studiereis. Aanmelden kan via de volgende link:https://tuibelgium.survey.fm/duitsland

Inschrijving sluit op 6 september.