18 april 2024
Thumbnail voor Met Africa Feeling op studiereis naar Zuid-Afrika

Met Africa Feeling op studiereis naar Zuid-Afrika

SCHIPHOL - Maatwerkspecialist Africa Feeling organiseert een studiereis, in samenwerking met KLM, naar 'De Wereld in één Land'. Van 11 tot en met 19 september aanstaande, gaan Mirjam Bruinvelds en Annelies Mende samen met 8 reisagenten het Noorden van Zuid-Afrika ontdekken.


Mirjam is blij dat ze reisagenten enthousiast kunnen maken voor deze bestemming. "We hebben een afwisselend programma samengesteld waarbij we op verschillende plekken op safari gaan, maar ook de Panoramaroute staat bijvoorbeeld op het programma. Om de reisagenten kennis te laten maken met ons aanbod, slapen we in zowel luxe lodges, een boutique hotel en gaan we zelf braaien bij onze glamping tent. De groep reisagenten bestaat uit een leuke mix van verschillende ketens, een beloning voor degenen die vaak bij ons boeken en een eerste kennismaking voor de anderen."


Africa Feeling werkt voor deze reis samen met KLM, die een deel van de tickets sponsort. "De meeste klanten vliegen het liefst rechtstreeks naar Zuid-Afrika, dus dan is KLM uiteraard onze prefered partner. En natuurlijk gaan we op pad met huurauto’s geboekt via Sunny Cars", sluit Mirjam af.