17 mei 2024
Thumbnail voor Met Euram Planisto nu directe connectie met hotelketens

Met Euram Planisto nu directe connectie met hotelketens

LEUVEN - EURAM kondigt aan dat huurders van haar Planisto Travel Platform nu rechtstreeks connectie kunnen maken met hotelketens. In een voortdurende zoektocht naar innovatie om de reisindustrie in staat te stellen om te gaan met een snel veranderende omgeving, lanceert EURAM de nieuwe mogelijkheid binnen hun platform.


EURAM maakte het met het Planisto Travel Platform mogelijk om eenvoudig connectie te maken met honderden hotel- en servicesdienstverleners over de hele wereld. Producten van leveranciers kunnen snel en efficiënt gekoppeld worden met eigen bestaande content en zijn daarna direct online zichtbaar. Daarnaast biedt Planisto de mogelijkheid om meerdere leveranciers naast elkaar voor hetzelfde product te koppelen en deze volledig te managen op basis van eigen policies.

En nu biedt Planisto dus ook een oplossing voor directe connectie met hotelketens. “Het proces is eenvoudig: reisbedrijven sluiten een overeenkomst met een hotelketen en kiezen een betalingspartner”, aldus Vincent Hekkert, Director Business Development bij EURAM . “Er is slechts een eenvoudige configuratie in Planisto nodig om overal ter wereld hotelkamers te boeken zonder terugkerende kosten. Op die manier profiteren huurders van Planisto van meer beschikbaarheid, tot dusver niet toegankelijke prijzen en meer divers aanbod zodat dit een boost kan geven aan hun sales.”

Binnenkort komt Planisto ook met oplossingen voor huurauto's, vluchten en meer connectoren met derden partijen.