18 april 2024
Thumbnail voor Michelle de Wit: Eerste vernieuwde D-reizen winkel geopend in Den Bosch

Michelle de Wit: Eerste vernieuwde D-reizen winkel geopend in Den Bosch

DEN BOSCH - D-reizen heeft het eerste compleet vernieuwde reisbureau geopend in Den Bosch. Voor de reisorganisatie een bijzonder moment, aangezien Den Bosch ook de thuishaven is van de nieuwe eigenaar van D-reizen; Prijsvrij Vakanties. “Eind 2022 verwachten we weer de grootste retailer van Nederland te zijn”, vertelt Michelle de Wit, verantwoordelijk voor de retail binnen Prijsvrij Vakanties.


“Het doet me erg goed om te zien dat we in zo’n korte tijd al zoveel bereikt hebben”, gaat De Wit verder. “Zo’n nieuwe winkel geeft iedereen weer een extra boost. Het personeel heeft veel zin om er weer een succes van te maken, dat is echt aanstekelijk.”

Het reisbureau in de Helftheuvel passage heeft een complete renovatie gehad. “Het reisbureau was wat gedateerd”, zegt De Wit. “Tijdens de verbouwing kregen we al veel vragen van mensen die weer graag bij hun vertrouwde reisbureau een vakantie willen boeken. Het personeel is enorm enthousiast om ze eindelijk weer te kunnen helpen. De vraag naar persoonlijk advies is groter dan ooit, dat werkt enorm in ons voordeel.”

Inmiddels zijn er ruim zeventig D-reizen winkels heropend. “Eind 2022 verwachten we, inclusief ons nieuw te openen flagship stores en met alleen nog maar frisse nieuwe winkels, weer de grootste retailer van Nederland te zijn. Wij zijn druk in ontwikkeling en het gaat op dit moment, na de corona opleving in juli, weer allemaal volgens planning”, sluit De Wit af.

Op vrijdag 12 november wordt de winkel in Den Bosch officieel en feestelijk geopend na het doorknippen van een lint.