25 mei 2024
Thumbnail voor Milka van Dam: ‘één van de grootste edities van TC leveranciersdag ooit’

Milka van Dam: ‘één van de grootste edities van TC leveranciersdag ooit’

TIEL - Sinds het uitbreken van de coronacrisis organiseerde Travel Counsellors vandaag hun eerste leveranciersdag. In het Van der Valk Hotel in Tiel kwamen de Travel Counsellors samen om elkaar en verschillende leveranciers te ontmoeten. Reisbizz.nl doet verslag van de informatieve dag.


Bij aanvang stipte Paul de Roo aan dat Travel Counsellors tijdens de coronacrisis niet stil heeft gezeten en volop is doorgegaan met verder ontwikkelingen. Zo zijn er in deze onzekere tijd maar liefst 45 nieuwe ZRA's gestart onder de vleugel van Travel Counsellors.

Milka van Dam, General Manager van Travel Counsellors: “Wij zijn verheugd om, na afwezigheid van 2 jaar en 2 maanden, weer een evenement als deze te kunnen organiseren. Het enthousiasme om weer met elkaar te zijn, informatie te vergaren en geïnspireerd te raken is fantastisch.” Met 140 Travel Counsellors en 21 leveranciers/partners is dit één van de grootste edities van onze leveranciersdag ooit. “Het voelt als onderdeel van de start van het verder op- en uitbouwen van de Travel Counsellors Nederland & België ondernemingen en daarmee de ondernemingen van onze individuele TC’s.”

Noodzaak om vroeg te boeken
Volgens Jaap Ellis, vertegenwoordiger van Aruba, kun je op dit soort evenementen je boodschap veel krachtiger en persoonlijker overbrengen. Ellis wilde vooral overbrengen dat er noodzaak is om vroeg te boeken. “Een bestemming zoals Aruba is de coronacrisis goed doorgekomen. Hotels hebben hun renovaties naar voren kunnen halen en het eiland was één van de eerste intercontinentale bestemmingen die weer openging voor toerisme. Daardoor is er een verschuiving van de vraag gekomen van reizigers die anders naar andere tropische oorden zouden hebben geboekt.”

Jaap Ellis

Tijdens de leveranciersdag konden 21 leveranciers ontmoet worden, waaronder Untamed Travelling, Avila Reizen, EURAM, de Jong Intra, Sunny Cars, Bonaire, Transavia en Allianz verzekeringen.