24 juni 2024
Thumbnail voor Mirella de Kock: van kerst- naar cruisepakket

Mirella de Kock: van kerst- naar cruisepakket

ROTTERDAM - De 45-jarige Mirella de Kock is geboren en opgegroeid in het Zeeuwse Vlissingen, water is haar dus niet vreemd. De kersverse Managing Director is ervan overtuigd dat Zeetours een toegevoegde waarde biedt aan de reisagent. Hoe? Dat lees je in het gesprek dat ze voerde met Reisbizz Magazine.


Na de geboorte van haar zoon verliet Mirella de reisbranche om in een hele andere branche aan de slag te gaan. “Een aantal jarenlang heb ik kerstpakketten en relatiegeschenken verkocht. Wel hield ik altijd contact met een aantal collega’s. Eind 2013 nam de toenmalige directeur van Zeetours contact met mij op. Naïef als ik soms kan zijn, dacht ik dat hij kerstpakketten bij mij wilde kopen.”

Terug op 'oude' nest
Al snel bleek dat hij hele andere ideeën had. “Hij vroeg mij terug te komen bij Zeetours als Business Development Manager. Aangezien de cruises nooit uit mijn gedachten waren geweest, hoefde ik hier niet lang over na te denken en al snel was ik weer terug op het ‘oude’ nest.”

De afgelopen periode heeft de cruise-industrie een sterke ontwikkeling doorgemaakt. “Rederijen zijn steeds innovatiever geworden; schepen met ijsbanen, robotbars of kartbanen hadden we 20 jaar geleden niet verwacht. De expeditie cruises zijn ‘hot’. Ook op culinair gebied zien we dat de rederijen steeds weer vernieuwen”, beaamt Mirella.

Waarin vervult Zeetours een toegevoegde waarde voor de reisagent?
“Het grote voordeel is dat Zeetours niet één rederij aanbiedt, maar meer dan 20 en over kennis beschikt van al deze rederijen. Het online boekingssysteem voor reisagenten is gekoppeld aan alle reserveringssystemen van deze rederijen, waardoor routes, prijzen en beschikbaarheid altijd up-to-date zijn. Daarnaast biedt Zeetours Cruises complete pakketten aan. Het gebeurt nog steeds wekelijks dat routes wijzigen of vluchten omgeboekt moeten worden. Hoe fijn is het dan dat Zeetours dit voor jouw klanten regelt. En zo kan ik nog wel even doorgaan…”

Klik hier en lees wat Zeetours nog meer voor de reisagent kan betekenen.