18 mei 2024
Thumbnail voor Monika Meyvis: Met aansluiting bij Pelikaan Travel Group bundelen we onze krachten

Monika Meyvis: Met aansluiting bij Pelikaan Travel Group bundelen we onze krachten

BREDA - Reisburo Relik & Van Hooft in Breda gaat sinds begin van het jaar verder onder de naam Pelikaan Reisbureau Breda. Het reisbureau was sinds 2017 al aangesloten bij de Pelikaan Travel Group, maar was nog geen 100 procent eigendom van de organisatie. “Door corona is de volledige overname wat versneld”, vertelt reisbureaumanager Monika Meyvis in gesprek met Reisbizz.nl.


Na corona is een transitiejaar gestart en vanaf 2023 koos Pelikaan Travel Group ervoor om alle reiswinkels onder hetzelfde label te laten werken. “Deze eenduidigheid maakt dat we onze marketing voor alle winkels beter en stevig kunnen wegzetten”, gaat Monika verder. Ook het bundelen van krachten en delen van kennis is voor het reisbureau uit Breda een fijne bijkomstigheid. “Zo werken we met de verschillende afdelingen als een goed draaiend team samen. Pelikaan Travel Group heeft bijvoorbeeld een afdeling groepsreizen waar wij wel eens de vraag krijgen of wij een groepsreis willen begeleiden. Als dit past in het rooster van het reisbureau, is dit een leuke afwisseling met het reguliere werk in het reisbureau. Andersom kunnen wij als we een groepsaanvraag hebben een beroep doen op de groepsreizenafdeling.”

Het reisbureau werkt daarnaast samen met Suntip, één van de zeven merken onder de hoede van Pelikaan Travel Group. “Als klanten van Suntip toch persoonlijk advies willen, kunnen ze worden doorgestuurd naar ons. Anderzijds kunnen wij onze klanten in de winkel het aanbod van Suntip aanbieden.”

Alle markten thuis
Het team van Pelikaan Reisbureau Breda is volgens Monika van alle markten thuis. “Klanten waarderen onze jarenlange ervaring en weten ons te vinden. We mogen veel mooie reizen verzorgen en we zijn zeer blij met de vertrouwde en nieuwe klanten die ons reisbureau weten te vinden.” Het team kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. “Met ons sterke team, onze mooie nieuwe ingerichte eigentijdse winkel- en de vele klanten die graag gebruik maken van onze bekende goede service. Reizen kost geld, maar geeft mensen onbetaalbare herinneringen die ze graag samen delen met vrienden en familie”, sluit Monika af.

Het team van Pelikaan Reisbureau Breda