27 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises: Britten vanaf mei met MSC Virtuosa op minicruises

MSC Cruises: Britten vanaf mei met MSC Virtuosa op minicruises

GENÈVE – MSC Cruises kondigt vandaag aan zijn nieuwste vlaggenschip in te zetten voor veilige zomerafvaarten rondom het Verenigd Koninkrijk voor Britse gasten. De MCS Virtuosa maakt op 20 mei met gasten aan boord vanuit Southampton de eerste afvaart van een reeks aan minicruises.


De afvaarten zijn alleen voor Britten en zijn beschikbaar voor zowel niet-gevaccineerde als gevaccineerde gasten van alle leeftijden. De cruise vanuit Southampton is de eerste van een serie minicruises van drie en vier nachten. Vanaf 12 juni begint de MSV Virtuosa met cruises van zeven nachten met drie inschepingshavens in Engeland en Schotland.

Alle gasten worden getest voordat ze aan boord gaan en niet-gevaccineerde gasten dienen ook een bewijs te tonen van een negatieve test die tot 72 uur voor vertrek schip is uitgevoerd. Andere maatregelen vóór het inschepen en aan boord zijn ook van toepassing op zowel gasten als bemanning, in overeenstemming met het gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC Cruises.

“We zijn ongelooflijk trots dat we Britse gasten van alle leeftijden ons allernieuwste schip MSC Virtuosa kunnen aanbieden voor hun zomervakantie”, vertelt Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises. “Ik ben er zeker van dat ze een fantastische tijd aan boord zullen hebben met alles wat dit ongelooflijk innovatieve schip te bieden heeft, evenals de mogelijkheid om te genieten van een scala aan beschermde excursies aan wal in Engeland, Schotland en Noord-Ierland”, aldus Onorato.