9 mei 2024
Thumbnail voor MSC Cruises start met verkoop voor eerste seizoen MSC Seascape

MSC Cruises start met verkoop voor eerste seizoen MSC Seascape

GENÈVE - MSC Cruises is gestart met de verkoop van cruises voor de MSC Seascape. Het schip zal vanaf december 2022 beginnen te varen voor haar eerste seizoen in de Caraïben en daarbij het aanbod voor gasten van MSC Cruises in deze populaire cruiseregio verrijken.


De MSC Seascape zal twee verschillende routes varen vanuit Miami, die beiden zeven nachten zullen duren. Eén van de routes zal voornamelijk de oostelijke kant van de Caraïben langsgaan, met als bestemmingen de Bahama’s, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek. De ander zal de westelijke kant van de Caraïben dekken, met Mexico, de Kaaimaneilanden en Jamaica op de planning.

Nieuw design
De openbare ruimtes van de MSC Seascape zijn voor 65 procent volledig opnieuw ontworpen. Het schip heeft onder andere een brug met glazen vloer die een uitzicht op de oceaan biedt en een uitgestrekte promenade langs de waterkant. Met deze locaties wil de rederij de gasten in nauwer contact laten komen met de zee, om de gastenervaring op deze manier naar een hoger niveau te tillen.

Verkoop
Ook de verkoop van de MSC Divina en MSC Meraviglia zijn nu geopend. Beide schepen zullen aankomende winter vanuit de Verenigde Staten door de Caraïben varen. De MSC Divina zal Miami als thuishaven hebben, terwijl de MSC Meraviglia zal afvaren vanuit Port Canaveral als onderdeel van de plannen van MSC Cruises om haar activiteiten in deze regio uit te breiden.