16 september 2024
Thumbnail voor Na populariteit Scandinavian Mountains door All You Need is Love Kerstspecial voegt BBI Travel nieuwe bestemming toe

Na populariteit Scandinavian Mountains door All You Need is Love Kerstspecial voegt BBI Travel nieuwe bestemming toe

BBI Travel’s wintersportvluchten naar de Scandinavian Mountains zijn een enorm succes, mede door de kerstspecial van All You Need is Love. De regio, met populaire skigebieden zoals Trysil, Stöten en Sälen, heeft veel aandacht gekregen en is daardoor razend populair geworden. Dit seizoen breidt BBI Travel het aanbod uit met de nieuwe bestemming Idre Fjäll. In de laatste special van het Reisbizz Magazine vertelt Kirsten Muntendam alles over het nieuwe gebied en de populariteit. 

BBI Travel werkte mee aan de kerstspecial van All You Need is Love in de Scandinavian Mountains, wat de populariteit van de regio een flinke boost gaf. Een groep reisagenten vertrok vanaf Groningen Airport Eelde, met Dr. Love, Robert ten Brink, aan boord, voor een studiereis naar de skigebieden. In de nieuwste Reisbizz Special Podcast deelt Kirsten van BBI Travel hoe dergelijke programma’s de bestemming populair maken en hoe ze zich onderscheiden te midden van toenemende concurrentie. Luister hier naar de podcast.

Jouw nieuwe wintersportbestemming met BBI Travel
Idre Fjäll in de Zweedse provincie Dalarna is volgens Kirsten een topbestemming voor wintersportliefhebbers en al jaren een populaire bestemming bij veel Nederlanders. "Met 41 kilometer aan perfect geprepareerde sneeuwzekere pistes, diverse prachtige langlaufgebieden en avontuurlijke activiteiten zoals sneeuwscootertochten en hondenslede trips, is er voor elk wat wils", volgens Kirsten. "Bovendien zijn vrijwel alle accommodaties ski-in ski-out. ’s Ochtends kun je zo je voordeur uit de piste op! De droom van iedere wintersporter en bovendien ideaal wanneer je met kleine kinderen reist!” 

Benieuwd naar deze nieuwe sneeuwzeker bestemming van BBI Travel? Kirsten Muntendam vertelt je er hier alles over in het laatste Reisbizz Magazine.