27 mei 2024
Thumbnail voor Natasja Hoogstede nieuwe redacteur bij Reismedia

Natasja Hoogstede nieuwe redacteur bij Reismedia

SCHIPHOL – Op dinsdag 18 mei is Natasja Hoogstede gestart als redacteur bij Reismedia. Natasja is al lange tijd actief in de reisindustrie en heeft zich de laatste jaren verder bekwaamd in haar vaardigheden als schrijver.


Natasja heeft onder andere gewerkt voor TUI en KLM. Naast haar werk als redacteur werkt ze tevens een aantal dagen in de week bij VakantieXperts Bennekom. Ze start op een moment dat de versoepeling voor wat betreft reizen zichtbaar en voelbaar zijn.

Natasja Hoogstede: “Ze zeggen wel eens dat je van je hobby je werk moet maken. Ik heb het omgedraaid. Mijn werk voelt als een hobby nu ik mijn twee grootste passies kan combineren. De reisindustrie en schrijven, hoe mooi is dat! En dan ook nog voor Reismedia. Ik ben erg blij dat Rob Somsen mij heeft toegevoegd aan dit creatieve en enthousiaste team.”

Reismedia-eigenaar Rob Somsen: “Natasja schreef de laatste tijd al blogs voor ons, maar tijdens gesprekken met haar merkte ik dat zij veel meer in haar mars heeft. Om haar te vragen om een deel van de week bij ons aan de slag te gaan, was dan ook een logische keuze.”

Uitgebreid netwerk
“We zijn blij dat ze ja zei op onze vraag om een nieuwe collega te worden. Natasja kent de reisindustrie door en door en weet waaraan er behoefte is. Daarnaast heeft ze een uitgebreid netwerk opgebouwd in de industrie. Haar ervaring bij VakantieXperts Bennekom, TUI en KLM komt verder goed van pas voor onze titels en spin-offs. Ze zal zich echter vooral richten op onze leisure-gerelateerde producten”, aldus Somsen.

De Reismedia-redactie bestaat nu, naast Natasja, uit Niek Vernooij, Klaas-Jan van Woerkom, Bibi Mol, Neal Luitwieler en Dylan van Eijkeren. Deze maand is Esmée Lock gestart als accountmanager.