7 september 2024
Thumbnail voor Ontdek de magie van Latijns-Amerika in de nieuwste Reisbizz Podcast

Ontdek de magie van Latijns-Amerika in de nieuwste Reisbizz Podcast

In de nieuwste aflevering van de Reisbizz Podcast duiken hoofdredacteur Natasja Hoogstede en redacteur Fleur Verster samen met Mariska van Vliet (eigenaar van Latin Travel) en Natasja Eshuis (directeur van Travel Trend) in de fascinerende wereld van Latijns-Amerika. Elke maand verschijnt er een nieuwe aflevering die aansluit bij de special van het Reisbizz Magazine. Deze eerste aflevering staat geheel in het teken van Latijns-Amerika.

De podcast biedt een diepgaand gesprek over verkooptrends, opkomende bestemmingen en essentiële tips voor reizen naar Latijns-Amerika. De passie van Mariska en Natasja voor de regio komt duidelijk naar voren. Mariska vertelt hoe haar liefde voor Latijns-Amerika begon tijdens haar eerste reis naar Brazilië, terwijl Natasja haar verhaal deelt over hoe ze verliefd werd op Mexico toen ze 28 jaar geleden als Product Manager bij Travel Trend begon.

Ook de veiligheid van soloreizen in Zuid-Amerika komt aan bod. Natasja Eshuis, met haar jarenlange ervaring, geeft geruststellende tips en deelt persoonlijke verhalen over haar veilige en gastvrije ontmoetingen tijdens haar soloreizen. Mariska vertelt over de recente studiereis naar Ecuador en benadrukt dat angst voor onveiligheid vaak onterecht is.

Daarnaast bespreken ze de uitdagingen van overtoerisme in bepaalde hotspots en benadrukken het belang van maatregelen en de rol van reisorganisaties hierin. Ook delen ze welke bestemmingen momenteel populair zijn en welke grote potentie hebben voor de toekomst.

Luister nu hieronder naar deze inspirerende aflevering en laat je meevoeren naar het adembenemende Latijns-Amerika, waar volgens de experts "alles klopt".