24 februari 2024
Thumbnail voor ‘Opvallend veel jongere ZRA’s van start bij The Travel Club’

‘Opvallend veel jongere ZRA’s van start bij The Travel Club’

The Travel Club voegt vijf nieuwe starters toe die aan de slag gaan bij de onderneming. Opvallend is dat er veel jongere ZRA’s van start zijn gegaan, stelt directeur Martine de Knoop. Ook heeft het bedrijf het afgelopen jaar afgesloten met een recordomzet van 217 miljoen.

“ZRA’s met een omzet van 1,5 tot 2 miljoen zijn geen uitzondering meer”, vertelt De Knoop. “De populariteit van een persoonlijk reisadviseur is nog nooit zo groot geweest. Dat zien we ook terug in het aantal starters.”

Tekst gaat verder onder de foto.

De vijf nieuwe starters van The Travel Club.

Naast veel jongere starters, vinden ook herintreders en overstappers snel hun plek binnen de keten, stelt de directeur. “Recent begonnen ZRA’s komen al snel uit de startblokken met mooie omzetten. Dit succes is onder meer te danken aan het makkelijk boekbare aanbod bij de vaste leveranciers alsook het eigen dynamische aanbod. Met een dynamic packaging platform, eigen offertetool en een inhouse touroperator voor verre reizen kan een ZRA die aangesloten is bij een van de merken van The Travel Club zijn/haar klanten optimaal, efficiënt en veilig (i.v.m. touroperatoraansprakelijkheid) een passende reis aanbieden en boeken”, aldus De Knoop.