3 maart 2024
Thumbnail voor Prijsvrij positief over overname D-reizen

Prijsvrij positief over overname D-reizen

DEN BOSCH – Reisorganisatie Prijsvrij is samen met aandeelhouder Rewe Group de laatste fase ingegaan van de overname van D-reizen. “We doen op dit een moment een due diligence onderzoek om alles in kaart te brengen. We hebben nu daadwerkelijk toegang tot de cijfers”, meldt Prijsvrij-directeur Marc van Deursen aan Reisbizz.nl.


“Wij zijn nu de enige partij die het laatste traject in gaat met de curatoren. Ik ben dan ook positief gestemd”, vervolgt van Deursen. “Eind volgende week moeten we een goed beeld hebben van de situatie. Ons doel is om D-reizen, de winkels, het personeel, etc. in stand te houden. Bij de overname kijken we naar de afzonderlijke winkels of deze na overname en in de toekomst rendabel kunnen zijn.”

Van Deursen zegt verder dat Hillman Travel, in zijn ogen, geen serieuze gegadigde meer is. “Wij zijn nu exclusief in gesprek.”

Eind april liet TUI Nederland weten dat het zich had terug getrokken als potentiële koper van een deel van de kantoren van D-reizen. De touroperator zei toen geen toegevoegde waarde te zien in het overnemen van een deel van de boedel van de reisorganisatie.