21 mei 2024
Thumbnail voor Prijsvrij Vakanties neemt eerste eigen glossy magazine in ontvangst

Prijsvrij Vakanties neemt eerste eigen glossy magazine in ontvangst

DOETINCHEM – Reisorganisatie Prijsvrij Vakanties heeft dinsdagochtend het eerste eigen magazine opgehaald bij drukkerij Senefelder Misset in Doetinchem. Het magazine heeft de naam ‘Famous Travel’ gekregen en wordt verzonden naar klanten die een reis hebben geboekt en de komende periode boeken.


Namens Senefelder overhandigde Dorine Kraaijvanger aan Prijsvrij Vakanties vertegenwoordigsters Bianca van den Boogaard en Marie-Anne Mertens het eerste exemplaar. Voorafgaand aan de overhandiging werd er eerst een uitgebreide rondleiding gehouden in de drukkerij om de daadwerkelijk totstandkoming van het magazine te bekijken. Uitgeverij Reismedia begeleide Prijsvrij Vakanties bij de tot totstandkoming van het eerste magazine dat in een oplage van 50.000 exemplaren is gedrukt en de komende weken wordt gedistribueerd.

Bianca van Den Boogaard van Prijsvrij: “Het maken van het magazine was van het begin tot het einde een waanzinnig project, waarin we intern goed teamwork hebben geleverd en de juiste begeleiding  kregen. We hebben er veel tijd en energie in gestopt en zijn zeer tevreden over het resultaat.”

“Prijsvrij Vakanties is zelf verantwoordelijk voor een prachtig eindproduct. Er is door het reisbedrijf veel aandacht besteed aan de algehele content, het beeldmateriaal en de papierkwaliteit”, meldt Rob Somsen van Reismedia. “Wij hebben Prijsvrij bij het gehele proces begeleid en zorg gedragen voor een deel van de bestemmingscontent. Het geeft mij persoonlijk veel voldoening dat een digitaal georiënteerd bedrijf als Prijsvrij Vakanties de stap durft te zetten in deze uitdagende tijden om klanten een tastbare herinnering te geven in de vorm van een glossy printmagazine.”

Bekijk op onze Facebookpagina naar de totstandkoming van het magazine.