7 september 2024
Thumbnail voor Punten sparen bij Playa Hotels en Royalton Luxury Resorts met programma Jamaica Tourist Board

Punten sparen bij Playa Hotels en Royalton Luxury Resorts met programma Jamaica Tourist Board

AMSTERDAM - Het bonusprogramma van de Jamaica Tourist Board werkt nu samen met twee nieuwe hotelpartners: Playa Hotels & Resorts en Royalton Luxury Resorts. Voor elke gemaakte boeking kunnen reisagenten punten verdienen die worden uitbetaald in de vorm van geldprijzen. Voor beide hotelmerken is een minimumverblijf van zeven nachten vereist bij de boeking om in aanmerking te komen voor de beloning.


Playa Hotels & Resorts is een aanbieder van all-inclusive resorts in Mexico, Jamaica en de Dominicaanse Republiek. Met de hotels Hilton Rose Hall, Hyatt Zilara Rose Hall, Hyatt Ziva Rose Hall, Jewell Paradise Cove en Jewel Grande telt de keten vijf accommodates in Jamaica. Bij de Playa Hotels kunnen reisagenten tot 25 euro per boeking ontvangen. Voor het spaarprogramma van Playa Hotels & Resorts moeten reisagenten zich registreren via de website van My Booking Rewards.

Royalton Luxury Resorts
Daarnaast kunnen reisagenten geld verdienen bij Royalton Luxury Resorts. De keten biedt luxe en moderne all-inclusive resorts aan op prachtige locaties in het Caribisch gebied. In Jamaica zijn de resorts Royalton Blue Waters, Royalton Negril en Hideaway Negril gevestigd. Voor het bonusprogramma van Royalton Luxury Resorts kunnen reisagenten zich registreren via hun pagina op My Booking Rewards.