13 mei 2024
Thumbnail voor Qatar Airways en Malaysian Tourism Board gaan uitgebreide samenwerking aan

Qatar Airways en Malaysian Tourism Board gaan uitgebreide samenwerking aan

SCHIPHOL - Qatar Airways en het Malaysian Tourism Board gaan nauw met elkaar samenwerken en gaan onder meer pakketreizen aanbieden. De wereldwijde samenwerking is reeds van start gegaan en in 2022 aangekondigd. Reisbizz was aanwezig bij de netwerklunch in het Corendon Village hotel waar de Nederlandse reisindustrie geinformeerd werd over de samenwerking.


Qatar Airways lanceert nieuwe reispakketten voor vakanties Maleisië. Volgens de CEO van Qatar, Akbar Al Baker, zorgt de samenwerking tussen de twee organisaties en de introductie van de reispakketten voor veel reismogelijkheden. “We werken graag samen met de Malaysian Tourism Board om reizigers de wonderen van Kuala Lumpur te laten zien.”

Gratis rondleidingen in Kuala Lumpur
De Qatar Airways Holidays-reispakketten omvatten retourvluchten, transfers van en naar de luchthaven en hotelovernachtingen in het viersterren hotel Meliá Hotel Kuala Lumpur. Reizigers kunnen ook gebruik maken van gratis rondleidingen langs de belangrijkste toeristische attracties in Kuala Lumpur. Deze stadstour omvat ook bezoeken aan de iconische Petronas Twin Towers, het Handicraft Centre, een fotomoment in het Kings Palace en een bezoek aan het National Museum.

Codeshare overeenkomst
De overeenkomst tussen het toerismebureau van Maleisië en Qatar beperkt zich niet alleen tot de reispakketten. Reizigers die met Malaysia Airlines naar Doha vliegen, krijgen toegang tot 62 codeshare-bestemmingen binnen het netwerk van Qatar Airways naar het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Noord-Amerika. Tegelijkertijd kunnen Qatar Airways-klanten die van Doha naar Kuala Lumpur reizen gemakkelijk overstappen naar 34 bestemmingen van Malaysia Airlines.