12 mei 2024
Thumbnail voor Reisbizz Society Silver Partners zetten collega’s in het zonnetje: ‘Onze waardevolle trots’

Reisbizz Society Silver Partners zetten collega’s in het zonnetje: ‘Onze waardevolle trots’

Schiphol - Achter elk succesvol bedrijf staat een team van collega’s die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt. Van het salesteam tot aan de webdevelopers, iedereen draagt een belangrijk steentje bij. Reisbizz Magazine vroeg daarom aan onze Reisbizz Society Silver Partners welke collega zij in het zonnetje willen zetten.


Interhome is erg tevreden met hun lage klachtenpercentage, onder de twee procent van de boekingen. "Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren waardoor een klacht ontstaat. Gelukkig is daar Leonie. Ruim 19 jaar is zij werkzaam bij de verhuurspecialist in diverse rollen, maar altijd vast op de customer care afdeling. Is er een klacht ter plaatse, dan loopt het contact eerst via onze reserveringsafdeling. Zij gaan er alles aan doen om het probleem on spot op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan komt Leonie in actie. Door haar gevoel voor rechtvaardigheid, eigen inkoopervaring, korte lijntjes met de inkopers in de verschillende landen en jarenlange ervaring is de Nederlandse consument bij haar in goede handen."

Dames van Account Support
Account Support is het hart van franchiseorganisatie Personal Touch Travel "Audrey, Sally en Melissa zijn onze waardevolle trots. Elke dag helpen ze onze zelfstandige reisadviseurs met administratieve en juridische vragen en staan ze de collega’s met raad en daad terzijde bij de keuze van de juiste leverancier. Bij een boeking naar welke bestemming dan ook wordt samen gekeken bij wie die het beste geboekt kan worden. Altijd met een tomeloze inzet en met een gezonde dosis humor."

100 jaar bij Travel Trend
Travel Trend zet vol trots vier collega’s in de schijnwerpers die in 2023 samen 100 jaar bij het bedrijf werken. "Onze eerste jubilaris is Carola. Zij zorgt samen met haar collega’s al 25 jaar dat de reisbescheiden netjes en op tijd op de (digitale) mat ploffen. Manager Reserveringen Leonie is ook al 25 jaar een bekende topper. Zij lost elk probleem op met een nuchtere kijk en een glimlach. Ook Roel is een rots in de branding. Met zijn enorme kennis, passie en humor stuurt hij al 25 jaar jullie klanten goed verzorgd op reis naar onder andere USA en Canada. And last but not least; Sonja. Haar jubileum vieren we later dit jaar, maar met haar vertrouwde en vriendelijke stem staat Sonja ook al bijna 25 jaar reisagenten te woord."

Ben jij benieuwd wie door de rest van onze partners in het zonnetje is gezet? Lees dan het volledige artikel in de nieuwste uitgave van het Reisbizz Magazine.