5 maart 2024
Thumbnail voor Reismedia breidt redactieteam uit

Reismedia breidt redactieteam uit

SCHIPHOL – Sinds het begin van deze maand is de redactie van Reismedia verder uitgebreid. Bibi Mol is het team komen versterken en richt zich volledig op de nieuwsvoorziening op de website Reisbizz.nl en de bijbehorende social media kanalen. Ook is deze week Lonneke de Hoog begonnen als stagiaire bij Reisbizz.nl. Zij houdt zich bezig met zowel redactioneel werk als social media.


Bibi (22) is begin dit jaar afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich binnen de studie Communicatiewetenschap gericht op journalistiek. Na een stage bij het Noordhollands Dagblad duikt Bibi nu de wereld van de reisindustrie in.

“Ik ben de afgelopen drie weken enorm enthousiast aan de slag gegaan bij Reismedia en ik kijk er naar uit om hier mee door te gaan. Het is een leuke uitdaging om Reisbizz.nl groter en relevanter te helpen maken”, vertelt Bibi.

Lonneke (21) studeert Journalistiek aan de Hogeschool voor Journalistiek in Tilburg. Ze heeft een grote passie voor reizen en wil graag in de toekomst haar werk en passie met elkaar combineren. Lonneke is bij Reismedia dus helemaal op haar plek.

“Ik ben enorm blij dat ik stage mag lopen bij Reismedia en dat ik mij met het redactieteam kan richten op Reisbizz.nl”, zegt Lonneke. “Ook al kunnen we dan nog niet vliegen, er gebeurt enorm veel in de reisindustrie, dus ik ben heel de dag lekker bezig. Ik ben er zeker van overtuigd dat ik hier veel ervaring op zal doen en dat dit een stap is om mijn droom te bereiken!”

Op de foto staan Bibi (links) en Lonneke (rechts) bij het aanbod magazines van Reismedia.