8 mei 2024
Thumbnail voor Reismedia van Schiphol naar hartje Utrecht verhuisd

Reismedia van Schiphol naar hartje Utrecht verhuisd

Reismedia, de uitgever van titels zoals Reisbizz, Luchtvaartnieuws, Zakenreisnieuws en Triptalk, is na zes jaar kantoor te hebben gehouden op Schiphol verhuisd naar het centrum van Utrecht. De nieuwe werk- en inspiratieplek is het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. Reismedia startte 22 jaar geleden in Driebergen en is nu weer terug in de provincie Utrecht.

Wat begon op de tweede verdieping in The Base op Schiphol is geëindigd op de vierde met een geweldig uitzicht op de vliegtuigen die vertrekken en landen. De vliegtuigen zijn ingeruild voor treinen met uitzicht over station Utrecht Centraal.

Directeur-eigenaar Rob Somsen: "Ons contract op Schiphol liep af en zou weer voor langere tijd verlengd moeten worden. Daarnaast is veranderen goed voor de flexibiliteit en creativiteit van mensen. De belangrijkste redenen zijn de reistijd voor een groot deel van de medewerkers, die nu korter is geworden. Voorwaarde was ook dat we per trein kunnen blijven reizen naar kantoor. Met Utrecht CS op drie minuten loopafstand is dit prima gelukt. Verder is het gewoon een erg fijne werkplek bij de Jaarbeurs. We organiseren, tenslotte, steeds meer events zoals de Career Experience op zaterdag 2 maart. Dan is het fijn dit in de Jaarbeurs te kunnen doen."

Als je ons wil bezoeken in Utrecht, stuur dan even een berichtje naar [email protected], je bent van harte welkom.