22 februari 2024
Thumbnail voor Reiswerk organiseert informatiesessie voor reisbranche ondernemers in zwaar weer

Reiswerk organiseert informatiesessie voor reisbranche ondernemers in zwaar weer

LEUSDEN - Stichting Reiswerk organiseert over twee weken in samenwerking met Nysingh Advocaten een online informatiesessie voor alle ondernemers in de reisbranche over de verschillende juridische routes bij bedrijfseconomisch zwaar weer, zoals reorganisatie, WHOA-regeling, surseance en faillissement.


Met de informatiesessie op maandag 9 augustus van 14:00 uur tot 15:00 uur hopen Reiswerk en Nysingh ondernemers in zwaar weer beter te kunnen steunen in het maken van de juiste keuzes voor hun organisatie. Jolanda Krijgsman en Maarten Wevers van Nysingh Advocaten bespreken de verschillende opties voor ondernemers. Frank Radstake is namens Reiswerk tijdens de online sessie aanwezig als moderator.

Deelname aan de sessie is gratis en anoniem. Andere deelnemers kunnen dus niet zien wie er allemaal aanwezig zijn bij de sessie. Na afloop van de presentatie is er ruimte om vragen te stellen via een anonieme chatfunctie. Vragen kunnen vooraf alvast gesteld worden via een mail naar [email protected].

Aanmelden voor de online informatiesessie kan via de website van Reiswerk.