17 mei 2024
Thumbnail voor Rik Sluiter gestart als nieuwe Key Accountmanager bij Sunny Cars

Rik Sluiter gestart als nieuwe Key Accountmanager bij Sunny Cars

HAARLEM - Rik Sluiter is per 22 augustus gestart als Key Accountmanager bij Sunny Cars. Sluiter is in deze rol verantwoordelijk voor zowel het onderhouden van de langdurige relaties met de keyaccounts van Sunny Cars als new business.


Rik is daarmee het nieuwe aanspreekpunt voor touroperators, business agencies en Online Travel Agents (OTA’s) in de branche en zal zich onder andere bezighouden met onderhouden van de relaties, de strategie hiervan en de acquisitie van nieuwe klanten. Rik is geen onbekende in de branche en heeft eerder bij Transavia gewerkt als Accountmanager en Strategisch Partner Manager en was bij Avis tien jaar werkzaam waar hij onder andere als Key Accountmanager verantwoordelijk was voor de Leisure Partners in de Benelux.

Zeer goede match
“Rik is een hele mooie aanvulling op ons salesteam in Nederland”, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Nederland, België & Frankrijk bij Sunny Cars. “Door zijn jarenlange ervaring in de branche en zijn kennis over de autohuurwereld, zijn wij ervan overtuigd dat het een zeer goede match is. Met zijn goed gevulde kofferbak vol ervaring kan hij in de zesde versnelling binnen het salesteam starten. Wij hebben Rik deze week dan ook met open armen ontvangen en kijken uit naar een prettige samenwerking.”