28 februari 2024
Thumbnail voor RIU Palace Pacifico heropend na volledige renovatie

RIU Palace Pacifico heropend na volledige renovatie

RIU Hotels & Resorts heeft onlangs het RIU Palace Pacifico in Mexico heropend na een volledige renovatie. Alle faciliteiten van hotel zijn opgeknapt en het hotel is nu een Adults Only-hotel. Na de renovatie van het hotel, dat in 2008 werd gebouwd, krijgen de gasten meer keuze tussen  eetgelegenheden. Bovendien wordt er een nieuwe service toegevoegd voor klanten die op zoek zijn naar een maximale vakantiebeleving: de Elite Club by RIU.

Het RIU Palace Pacifico telt 445 kamers. Alle kamers zijn onder handen genomen. “De kamer zijn volledig gerenoveerd en nu voorzien van zachte en elegante tinten en zijn ruimtes met natuurlijk licht, die een ontspannen sfeer creëren”, schrijft RUI. “Dit alles zonder de voor Riu Palace Pacifico kenmerkende verfijning en het gebruik van hardhout in de afwerking uit het oog te verliezen.”

Het hotel heeft een grote verscheidenheid aan restaurants en eetgelegenheden. Na de renovatie zijn onder meer een Italiaans restaurant toegevoegd aan het aanbod en diverse snackkraampjes bij het zwembad.

Nieuw in het hotel is de Elite Club. Klanten die deze service boeken, hebben toegang tot exclusieve ruimtes van het hotel, zoals een privégedeelte op het strand met Balinese bedden en een exclusieve bar. Ook in de Sports Bar en in de nieuwe Elite Club Lounge Bar, kunnen de elite-gasten inchecken in een voor hen gereserveerde ruimte. Een van de nieuwe eetgelegenheden van het hotel is exclusief voor Elite-klanten, hier kunnen zij zowel genieten van een à-la-carte-ontbijt als van een diner ‘s avonds.

De renovatie van Riu Palace Pacifico maakt onderdeel uit van alle vernieuwingen die RIU Hotels uitvoert in alle landen en bestemmingen waar het bedrijf actief is.