23 juli 2024
Thumbnail voor Roger Federer en Robert De Niro in de nieuwste campagnevideo van Switzerland Tourism

Roger Federer en Robert De Niro in de nieuwste campagnevideo van Switzerland Tourism

LONDEN - Het Zwitserse toerismebureau zet alle zeilen bij om het toerisme in het land weer terug te brengen. In een korte, toeristische reclamevideo zet Zwitserland tennisprof Roger Federer en Hollywood-acteur Robert De Niro in ter publiciteit voor het land. Federer is onlangs benoemd tot de nieuwe ambassadeur van Switzerland Tourism.


In de video belt de Zwitse tennisprof vanuit een villa in de Zwitserse bergen met Robert De Niro. Hierin belichten de heren de schoonheden van Zwitserland. Volgens het Zwitserse toerismebureau ben je toe aan een vakantie in het land, als je behoefte hebt aan een vakantie zonder drama.

Federer geeft in een interview met Condé Nast Traveler aan dat Zwitserland een voor de hand liggende keuze is voor post-pandemische reizen. Zelf is hij groot voorstander van zijn vaderland.

Volgens de tennisprof kun je binnen een week van het grootste gedeelte van het land genieten en kom je in aanraking met de vier verschillende talen, culturen en de verschillende Zwitserse plekjes. Zelf kon Federer niet geloven dat Robert DeNiro instemde met de campagne.