23 mei 2024
Thumbnail voor Roompot: meer dan 100 nieuwe activiteiten voor gasten van alle leeftijden

Roompot: meer dan 100 nieuwe activiteiten voor gasten van alle leeftijden

GOES - Roompot begint het zomerseizoen met meer dan honderd nieuwe activiteiten. Volgens de vakantieparkaanbieder is het lastig om gepaste animatie en activiteiten te organiseren voor alle gasten. Maar naar eigen zeggen biedt Roompot nu nieuwe activiteiten die zijn aangepast aan alle leeftijdsgroepen.


Met ruim 180 vakantieparken in zijn aanbod, weet Roompot dat de behoeftes van gasten enorm verschillen. De vakantieparkaanbieder analyseerde de voorbije twee jaar het profiel van de gasten die elk park bezochten en wat hun verwachtingen waren. Samen met ‘the entertainment department’, ookwel ted, creëerde Roompot honderd nieuwe activiteiten.

Voor iedere leeftijdsgroep zijn er meerdere activiteiten toegevoegd. Vier- tot zevenjarige kinderen kunnen in de ‘Koos Club’ meedoen aan een dansparade of een piratenspel. Het grootste deel van de nieuwe activiteiten zijn geschikt voor de ‘Kool Kids’ van acht tot elf jaar, zoals een ‘silent disco’ of lasergamen. Daarnaast kunnen tieners muziek leren mixen of alcoholvrije cocktails shaken. Maar er wordt ook gedacht aan de volwassenen, zowel met als zonder kinderen. Zo zijn er verschillende shows en wordt er een Olympische Spelen voor het hele gezin georganiseerd.

Volgens Roompot zijn er nu activiteiten voor alle gasten, ook voor de tieners. “Vaak wordt er bij de animatie alleen gedacht aan jonge kinderen en het hele gezien. De tieners worden vaak vergeten. Wij kozen er bewust voor om geen van de vier verschillende leeftijdsgroepen minder aandacht te schenken”, aldus de vakantieparkaanbieder. De eerste activiteiten starten deze maand al op verschillende parken.